Sjauwuh
Door: Céline
Blijf op de hoogte en volg Céline
18 December 2010 | Brazilië, Salvador
Dus zit ik nu in Salvador. Een ietswat dure grap aangezien ik ook moet verblijven maar goed..laten we dit dan maar mijn kerstkado aan mezelf noemen!Want voor wie zou je anders kado´s kopen ;)
Anyhoe...ik zit in een hostel in het oude centrum. Prachtige locatie en veel muziek....van twee kanten af de kamer in dus dat wordt niet slapen i guess. Janine, aangezien het eigenlijk nog niet één dag echt droog is geweest zijn de mannen ook een stuk minder heet. Wellicht dat daardoor de foto´s nu even uitblijven.Ik hoop dat de zon vanaf morgen gewoon constant schijnt zodat het straks ook echt lijkt alsof ik niet in de sneeuw heb gezeten.
Verder even niks te melden behalve dat de pepernoten, stroopwafels en de pannenkoeken taart allemaal door de internationale test kwamen. We kunnen dus gaan importeren naar Finland, Brazilië en Amerika!
Ik wilde van de week pannenkoeken maken voor de befaamde almoço maar de pannen hadden een pro aanbak laag. Dus werd ik lichtelijk geirriteerd. Gelukkig had Aija een briljant plan om het te proberen in de oven. En zo ontstond de Fins Nederlandse Pannenkoek taart. De foto volgt.
En even een dringend verzoek voor Cynthia....ken je even langskomen om te proppen? Bij alles wat ik nu uit die tas haal lijkt het alsof het er niet meer in terug past. Oh well ik ben gewoon een kei neppe backsacker chic!
Verder ga ik in Salvador eens kijken of er kaarten te vinden zijn want Capim Grosso heeft ze niet....tsjongejonge ik blijf hier bedrijven opzetten->wat een mogelijkheden-> een shopper/pepernoten/kaarten/pannekoektaarten/backsackpropper store....
Salvador, hou je vast...ik kom nu naar buiten!
X
19 December 2010 - 10:36
Machteld:
Hey C, pepernoten? Had je die dan ook in je tas gedaan? Maar dan heb je toch ruimte genoeg om dingen terug te proppen? Erop gaan zitten, is mijn devies. Love you, heel veel plezier daar en blijf schrijven!! :) xxxx -
19 December 2010 - 10:39
Marieke:
YEAH!!! weer al je spulletjes bij je. Veel plezier dan nu echt lief meisje! kus -
19 December 2010 - 12:33
Janine:
Hahahaaa, heet als in .... je weet wel HEEET!
19 December 2010 - 20:06
Els:
Goed om te horen dat je koffer in elk geval komt en niet is verdampt. Hier zijn we ontregeld/ c.q. genieten van een dik pak sneeuw. Zo'n witte pre-kerst hebben we nog nooit gezien. Langlaufen langs de Kralingse Plas. Maakt wel dat er een enorme op weg naar Kerstmis sfeer is. Ben benieuwd te horen hoe die sfeer daar in de warmte is... Dreaming of a white Christmas uit de muzak? Hou vooral vol deze berichtjes te plaatsen want het is erg leuk om te volgen. Je moeder is goed vertrokken heeft Djoser mij gemaild, maar meer weet ik nog niet.
Geniet! -
20 December 2010 - 16:32
Naomi:
Hey Cé-tje!
Wat goed dat je je tas terug krijgt! Fijn dat je je eigen onderbroeken weer terug ziet ;)
En misschien op zoek naar een Ikea voor een anti-aanbak laag?
Kus -
23 December 2010 - 07:29
Cynth:
hey liefie!
ik zou alles doen om uit dit witte land te komen pff..ik vind sneeuw geweldig als ik mijn huis niet uit hoef! Rijden is een ramp! en nu hoor ik net dat er nog een pak aan komt :'(
maar ik heb je toch de technieken geleerd??? goed opvouwen, en proppen!!
veel plezier schat en fijne dagen! love you Xx